Pages

Monday, 21 March 2011

YEAH !

akhirnya semalam, aku dapat beli HANDBAG BARU DAN tambahan kepada itu, aku beli aksesori baru macam earing, cekak rambut dan macam2. HAHA :) seronok seh ! bukan apa, tension tension nih dapat pulak membeli belah. sukati akulah an duit aku. : D

pak karut bercakap.

Saturday, 19 March 2011

sikit hari je lagi

sikit hari je lagi AKU  BUANG KAU DARI HIDUP AKU SETAN !

pak karut bercakap.

FUCK YOU !

heyyy bengang dibuatnya aku. okay, sekarang aku nak citer kenapa aku bengang sangat kat fb tuh. 
1. aku bengang sebab si balok tu iaitu SYUKRI WAHAB, sibuk nau keje sampai da kurun keberapa aku tak jumpa jumpa dia. alasan bullshitnya ialah, dia sibuk keje. ehh wa nak tanya la, lu keje apa? bisnes? tokey kedai? sumpah lu keret la mamat. cakap jujur jela, kau memang kedekut punya orang. aku ni da nak jadi bini kau, kalau kau rasa tamampu nak tanggung aku, tapayah kawen. aku bukan hamak pun nak kawen dengan kau. selama aku kenal kau, tade satu sen pun kau keluarkan untuk aku. kalau keluar, balik balik aku kena keluar duit. leceh kau tau. aku benci. kau akan sibuk acc bank aku berapa tinggal dan kau akan ranapkan harta reta aku kalau kau tadapat apa kau nak. sekarang, sukati aku apa aku nak cakap. aku da rasa macam nak mati hidup dengan kau. aku ni perempuan, hati kena jaga. kalau kau rasa susah sangat nak jaga, kau pegi mati lagi bagus. lagi AFDAL. aku da tak larat jadi tunangan bangsat kau lagi !!!
tak terlupa, FUCK YOU !  

pak karut bercakap.

Friday, 18 March 2011

there u GO girl !

mama miahhh !


pak karut bercakap.

Tak Ada Kerja !



arini aku kebosanan yang amat. harapnya jadilah aku pegi tengok wayang malam ni
&
btw aku nak beli handbag malam nih jugak sbb abang aku nak beli BB malam nih !
ta acih betul !
: D


pak karut bercakap.

Kaduk Dah Kata !

Hee :) Kan aku dah kata, aku ni follower lagu sikit. Mostly English. So ini lagu terbaru yang aku tahulah. Aku suka layan new song so tapayah la aku nak dengar lagu sama 24/7. bosan ngok !

pak karut bercakap.

Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull



pak karut bercakap.

Britney Spears - Hold It Against Me



pak karut bercakap.

Wednesday, 16 March 2011

PART - TIME BF plz ?

i want this two guys as my PART TIME BF boley ? heee ;)


pak karut bercakap.

Justin Bieber - Never Say Never ft. Jaden Smith



pak karut bercakap.

SUPERB EVER AFTER ;)



wedding elyana is SUPERB !
aku memang layan tengok wedding diaorang ni, kebetulan adik elyana member unisel aku dulu. seronok sangat tengok everything is glamour but still sweet sweet gitu. :) aku taklah pegi wedding elyana, sapelah kita an. HEHE :D bunyik macam pegi kan? gempak lebey je. wedding macam ni la aku idamkan tapi maybe aku bertudung kot.al maklumlah family aku muslim muslimah sejati. kena jaga hati banyak pihak even aku ni tak sukalah hipokrit. sumpah hot elyana nih !

to tunang tersayang,
ABANG ! please please ! baby nak wedding macam nih !
kopaklah duit abang kan kan ? hehe :)
kejam sungguh aku nih !
kawin lambat takpe, janji wedding macam nih boleh ?
" abang nak kawen tahun ni jugaklah baby, buat mana termampu je okay ?? "
" ermm yela yela. bwek ! " 


pak karut bercakap.

Tuesday, 15 March 2011

Fuckin Perfect !

Made a wrong turn 
Once or twice 
Dug my way out 
Blood and fire 
Bad decisions 
That's alright 
Welcome to my silly life 
Mistreated, misplaced, missundaztood 
Miss "no way it's all good" 
It didn't slow me down 
Mistaken 
Always second guessing 
Underestimated 
Look, I'm still around... 
Pretty, pretty please 
Don't you ever, ever feel 
Like your less than 
Fuckin' perfect 
Pretty, pretty please 
If you ever, ever feel 
Like your nothing 
You're fuckin' perfect to me 
You're so mean 
When you talk 
About yourself 
You are wrong 
Change the voices 
In your head 
Make them like you 
Instead 
So complicated 
Look how big you'll make it 
Filled with so much hatred 
Such a tired game 

It's enough 
I've done all i can think of 
Chased down all my demons 
see you same 
Pretty, pretty please 
Don't you ever, ever feel 
Like your less than 
Fuckin' perfect 
Pretty, pretty please 
If you ever, ever feel 
Like your nothing 
You're fuckin' perfect to me 
The world stares while i swallow the fear 
The only thing i should be drinking is an ice cold beer 
So cool in lying and I tried tried 
But we try too hard, it's a waste of my time 
Done looking for the critics, cuz they're everywhere 
They don't like my genes, they don't get my hair 
Stringe ourselves and we do it all the time 
Why do we do that? 
Why do I do that? 
Why do I do that? 
Ooh, pretty pretty pretty, 
Pretty pretty please don't you ever ever feel 
Like you're less then, fuckin' perfect 
Pretty pretty please if you ever ever feel 
Like you're nothing you're fuckin' perfect, to me 
You're perfect 
You're perfect 
Pretty, pretty please don't you ever ever feel like you're less then, fucking perfect 
Pretty, pretty please if you ever ever feel like you're nothing you're fucking perfect to me



PINK !!



pak karut bercakap.

art never stop

music ? aku ni memang follower lagu2 baru. mostly aku layan english song la. sebab kena kot dengan jiwa muda aku. yela masa bila lagi aku nak layan. dah tua sok, kalau aku dengar lagu macam ni. mahu terkejut satu kg. haha :D rindu zaman zaman aku dengan tunang aku dulu. HEE ;) layan babe. sekarang ni, anak anak buah aku dok layan MTV. bukan nak pengaruh diaorang jadi artist ke apa, aku nak diaorang pandai english. kepentingan english itu sangat la NO 1. alhamdulillah, anak buah no 2, iffah dah pandai sikit. sebutan eng dah bagus. puas hati sikitlah. even belum jadi mama. OPS ! 


pak karut bercakap.

Monday, 14 March 2011

syukri.
aku dengan dia dah berzaman bersama. i mean we been couple la. lama tak lama dalam 4tahun lebih macam tu. but still everyday kitaorang akan fight nak gila. memang silly things. sumpah ! silly things. macam dia jelez ada lelaki comment fb aku, atau aku buat tak heran dengan dia, atau aku selalu msg dia 24jam, macam macam hal la. kadang kadang memang sangat letih bergaduh tapi si syuk ni baran. aku pun. dua dua panas la kiranya. tapi nak buat macam mana. kitaorang gaduh teruk pun, akhirnya akan baik. paling lama tak bertegur sape pun seminggu je. lepas tu elok balik. apa nak dikata, dah nama sayang. tambahan, dari skandal, aku jadi gf dia, dari gf jadi tunangan. lepas ni insyaAllah jadi isteri kepada Syukri bin Abdul Wahab. so, sepanjang masa aku cuma mampu berdoa dan bahagiakan diri aku. ramai nasihatkan aku, psyko aku, aku cuma mampu berdoa hati aku mampu dan terus kuat menghadap dugaan. gurls, watch out. kau janganlah gedik gedik poyo poyo nak ngorat syukri. honest la, aku memang pena maki sorang perempuan ni. sebab suka sangat kacau syuk. kau kawan dari sek rendah ke apa, aku peduli apa kalau kau tak hormat perasaan orang. ISH ! benci aku dibuatnya. kau perempuan, aku perempuan pastu apehal kau tak paham apa aku rasa? maybe sebab kau tak ada bf agaknya. someone special yang kau kena jaga hati dia. aku ni punyalah menjaga relationship aku dengan syuk, kau datang tiba tiba nak kepoh kepoh pulak. aku tembak kau baru tahu. ERGHH !

* saje lepaskan geram. jangan ada sesiapa yang terasa hati. tak ada kaitan antara hidup dan mati. HEHE :D

pak karut bercakap.
mesti ramai yang tengok blog aku ni xnampak aku merepek banyak kan? sebab ada gambar2 je. actually, aku ni pencinta seni / foto2. sebab dulu aku pena sambung belajar dip in tec photographic. tapi sangkut setengah jalan. hehe. bila gamaknya aku nak sambung balik. kalau ptptn boleh bertolak ansur, maybe aku nak sangat sambung belajar.it wont stop sebab aku dah belajar dari pengalaman. thats orite dude. jangan takut kalau kau pena gagal. biar orang nak cakap apa, biar diaorang cakap apa sebab diaorang akan berenti bila dah penat. sambil sambil tu korang boleh kumpul pahala kan. ok balik pada main story. aku cuma malas merepek panjang, even blog aku ni namanya merepek. HAHA. :D


pak karut bercakap.
avril lavigne yaww :D
i want be coolest like this. can i? 


pak karut bercakap.
~ kimora lee simmons ~
i adore u so much dear. u been my fabulosity mentor.
and i wont stop loving u ;)
cause u r so humble, bussinesswoman, mother and
u can do whatever people thinks impossible to do.
OHH Ya Allah,
give me courage and be a strong person
just like Kimora so then i can help my family and society
AMIN :D
pak karut bercakap.
G`Nite ;)

pak karut bercakap.

lagi nak cakap.

it takes a minute to understand people rite? aku sayang peluk cium everyone yang PAHAM aku. tetapi ? ta daa, ada tetapi ye. tetapi bukan mudahlah kot nak carik yang boleh paham kita. macam aku dgn hang syukri tu. da dekat 4tahun lebey, still selalu selisih paham, selisih jalan, selisih alaa segala selisih la. sebab laki bini pun boleh bergaduh sampai bercerai berai inikan aku yg tengah tempoh bertunang ! OHH MY VINCCI la kan. eh? da macam gedik aku ni. ada aku kisah, blog aku. dah kata mengarut pak karut. ;) so kawan kawan kat luar tu, aku ni memang garang. darah orang bugis la katakan. tapi aku nak sangat korang tahu, setiap orang / manusia ada hak tersendiri. lek la. aku muda lagi. marah marah ni adatlah. add maths, aku ni degil. mix and match la tu. hee :D 

 

pak karut bercakap.
lebiu syukri wahab ! trust me i will never ever leave you. u upside down my life tayunk ;)



pak karut bercakap.
nak sign??  ;)


pak karut bercakap.
OHH GOSH ! I want be sexy but still ngaum ! ;)


pak karut bercakap.

Pak Kaduk Nak Story Ni.

hai ada ke aku kisah orang cakap apa? kau cakaplah apa pun sampai kau muak, kau letih. tu semua tak ada kena mengena dgn aku even topik korang cite tu pasal aku. aku da letih nak dgr cakap2 korang la. ada berani cakap depan depan. face to face. mulut ke mulut. eh? macam dah lucah je ni. takpe takpe. haha. aku nak memekak ke aku nak kepoh ke aku garang ke aku marah ke sukati akulah. facebook aku, blog aku. korang ke bayar internet nih? setahu aku, aku half half dgn kakak aku. so? apa korang kat luar tu nak cite? pedulilah. masyarakat zaman sekarang nama je moden tapi otak mundur. mundur le sesangat. suka sangat jaga tepi kain orang lain. kau pedulilah hal hidup kau. aku ni hidup dah cukuplah tunggang langgang. tolonglah. blah dari hidup aku. choh choh.. shuh shuh..


pak karut bercakap.
' i really dont know ' :(


pak karut bercakap.
comey gila ! nak nak ! sape belikan aku jadi gf mati dia !
pak karut bercakap.
OMG ! i lebiu honey ;)
pak karut bercakap.

kemakian kelakian.

kau selalu panggil aku badigol, bongok, pukimak, babi dan sewaktunya. TAPI aku pun sama. maki kau balik. HAHA. ;) sebab aku senang je, apa kau bagi kat aku, aku bagi kau balik. terpulang pada kau apa kau nak cakap, apa aku rasa. aku memang marah marah sebab aku bosan kau bongok sangat. tak paham paham apa aku rasa, aku dah cakap kau still tak masuk dalam kepala otak kau. kau nak ke sampai satu tahap aku dah tak nak amik peduli, dah tak nak amik kisah apa kau buat? kau nak kerja, kerjalah. kau keje sapu sampah pun aku tak kisah. tapi janganlah sampai 24/7 kau busy langsung tak boleh jumpa aku, nak mesej pun susah, call lagilah tak ada. apehal kau bro? kau ada masalah ke? kalau kau nak carik perempuan lain, cakap jela. sedih kot aku kalau kau belah dari hidup aku. tapi aku nak buat apa pulak an. nak menangis? arghh sorry. buang karen aku. aku lebih suka lepak dengan family aku. best apa. aku nak start all over again tapi kau still nak maki maki aku. then keputusan aku adalah hak aku. btw, hope kau kaya cepat sebab tak sangka kau rajin sangat cuci pinggan. 24/7.

pak karut bercakap.
Let Me Breathe. Take a time , sit down and hope you feel what I feel. Do not make me one of the living dead to be violated by a car. ridiculous! I've been too tough. I do not want to have to be one of the predators love littered in the sky. Please please understand my heart broken cause of you. Dont underestimated me. 

pak karut bercakap.