Pages

Monday, 14 March 2011

kemakian kelakian.

kau selalu panggil aku badigol, bongok, pukimak, babi dan sewaktunya. TAPI aku pun sama. maki kau balik. HAHA. ;) sebab aku senang je, apa kau bagi kat aku, aku bagi kau balik. terpulang pada kau apa kau nak cakap, apa aku rasa. aku memang marah marah sebab aku bosan kau bongok sangat. tak paham paham apa aku rasa, aku dah cakap kau still tak masuk dalam kepala otak kau. kau nak ke sampai satu tahap aku dah tak nak amik peduli, dah tak nak amik kisah apa kau buat? kau nak kerja, kerjalah. kau keje sapu sampah pun aku tak kisah. tapi janganlah sampai 24/7 kau busy langsung tak boleh jumpa aku, nak mesej pun susah, call lagilah tak ada. apehal kau bro? kau ada masalah ke? kalau kau nak carik perempuan lain, cakap jela. sedih kot aku kalau kau belah dari hidup aku. tapi aku nak buat apa pulak an. nak menangis? arghh sorry. buang karen aku. aku lebih suka lepak dengan family aku. best apa. aku nak start all over again tapi kau still nak maki maki aku. then keputusan aku adalah hak aku. btw, hope kau kaya cepat sebab tak sangka kau rajin sangat cuci pinggan. 24/7.

pak karut bercakap.

4 comments:

  1. dear... ble bce kes u ni... ade jgk2 yg sme ngn iez...beza nye skit ialah yg iez nye c laki2 tuh susa nk phm... pastuh kuat cmbru...

    ReplyDelete
  2. tu la, abang i ni pun kaki cemburu jugak ! mau kena bantai kalau dia tahu i close dgn sape2. HEEE :) bersabar je la kan iez.

    ReplyDelete
  3. laa.. yeke?? kwn biase2 ngn laki dye bg x? o x kasi jgk?

    ReplyDelete
  4. tabagi. tapi sekarang sukati enan nak kawan dengan sape. apa dia bagus sgt ta bagi enan kawan? dia menggatal sampai pegi uma perempuan lain boley? mana kita tau dia buat apa kat rumah perempuan tuh an sekalipun kau bertudung ke apa?perempuan tu siap text enan kata aku da kawan dgn syuk sejak sek rendah lagi.macam2lah.so do i care bout feeling jantan xguna tuh?zaman sekarang, takisah kau baik macam mana,kalau da nafsu menggila macam setan, ta guna jugak an.

    ReplyDelete